Forhindringsbane

Forberedelse: I skal bruge forskellige rekvisitter, I har til rådighed, så I kan opstille en bane. Det er kun fantasien, der sætter grænser for en god forhindringsbane.

Aktiviteten:

Her er et eksempel på en forhindringsbane, I kan vælge at bruge nogle elementer fra banen eller sætte det sammen på en anden måde, som giver mening for jer.

– Deltagerne bevæger sig mellem to kegler med en ærtepose på hovedet og hen til en spand. Deltagerne vipper ærteposen af hovedet og ned i spanden.

– Deltagerne bevæger sig frem til fire vandflasker, der står hævet fra jorden (på et bord eller lignende). Deltagerne vælter de fire vandflasker med en bold, et isoleringsrør, deres arme eller lignende.

– Deltagerne bevæger sig to gange rundt om bordet.

– Deltagerne bevæger sig i slalom gennem kegler.

– Når deltagerne kommer tilbage til start, giver de den aktivitetsansvarlige eller en holdkammerat en high-five.

Det kan både være en lineær bane, med start og mål, eller en cirkulær forhindringsbane, hvor deltagerne kan fortsætte flere runder uden en tydelig start- og slutlinje.

For at skabe god stemning og opbakning kan de andre deltagere være langs forhindringsbanen og heppe. Sæt også noget musik på til den gode stemning, så alle oplever, de bliver heppet på.