Rundt om træet

Aktiviteten:

Deltagerne skal holde om et træ med begge arme og begge ben, så de krammer træet. Start eventuelt med armene og så kan I i det tempo, der passer til deltagerne, få dem op i træet med benene rundt om træet.  Lad deltagerne først mærke sig godt frem og når de er blevet fortrolige med denne lidt uvante position, kan deltagerne bevæge sig sidelæns rundt om træet. For nogle deltagere er det fint at komme op i træet og hænge, for andre er det at prøve at bevæge sig rundt om træet med armene og benene omkring træet en sjov udfordring. Markér eventuelt på træet med en midlertidig markering, hvor deltageren starter deres runde.

 

Progression:

Start med at kramme træet med armene og benene solidt plantet på jorden. Deltagerne kan få en fornemmelse af, hvor langt der er rundt om træet og hvordan træet føles. Lad eventuelt deltagerne gå rundt om træet, mens de krammer det med armene men har benene på jorden.

Måske nogle deltagere gerne vil lidt op i højden, så de både skal prøve at møve sig op ad i stammen med armene og benene rundt træet og bevæge sig sidelæns.

Det kan også blive en konkurrence mellem to eller flere af deltagerne om, hvem der først kommer rundt om deres træstamme. Eller et spørgsmål om, hvor mange runder deltagerne kan tage, før deltagerne må ned igen.