Bevægelse for alle

Tilpasset bevægelse i skolen

I projektet ”Bevægelse for alle”, som er støttet af Novo Nordisk Fonden, arbejder vi for at hjælpe skolerne med at fremme trivsel og øge bevægelsesglæden hos alle børn.
Projektet er helt gratis og du kan tilmelde din skole her til 2×2 timers workshop.

Projektets mål og baggrund

Bevægelse i skolen har betydning for alle børn og unge, men især børn med særlige behov – herunder børn og unge med bevægelseshandicap samt kognitive og sensoriske vanskeligheder – som ikke altid deltager i bevægelsesaktiviteter.

Projektet har til hensigt at fremme alle børns oplevelse af bevægelsesglæde og inklusion i bevægelsesfællesskaber, så de får mod på og lyst til at bevæge sig hele livet. Derfor vil vi, sammen med lærere og pædagoger, skabe viden og redskaber til at varetage inklusionsopgaven i bevægelsesaktiviteter. Derudover leverer vi konkrete materialer til bevægelsespauser, bevægelse i fagene samt faget idræt.

Hør mere om, hvad projektet kan i videoen neden for.

  Tilpassede aktiviteter - lige til at bruge i din klasse

  Vi har tilpasset nye og kendte aktiviteter, så de er lige til at bruge i din
  klasse. Aktiviteterne kan bruges på mange måder, så udfold din og dine elevers kreativitet og byg om på aktiviteterne som I vil.

  Du kan fx prøve aktiviteten spejlet, der giver mere nærvær og fokus forud for et gruppearbejde.

  Prøv aktiviteten spejlet

  Infomateriale

  Vil du vide mere om vores forløb og høre, hvordan I kan få et bevægelse for alle forløb på jeres skole, kan I læse mere her.

  BFA Infofolder