Alle mod alle

Forberedelse: Find et lokale med god plads. Find isoleringsrør (avispapir eller andet der kan rulles sammen til et rør), så hver deltager har et hver.

Aktiviteten:

I ‘Alle mod alle’ starter deltagerne med 5 point hver. Det gælder nu om at fjerne point fra de andre deltagere for selv at få dem. Deltagerne kan få et point ved at ramme en af de andre deltagere i enden, hvis de er gående, eller på ryggen af deres kørestol (det kan både være el- eller manuel kørestol) med et isoleringsrør eller lignende rekvisit. Deltageren, der bliver ramt, mister et point.

I aftaler, hvornår legen stopper. Det kan være, når en deltager har fået 10 point, eller når en deltager har mistet alle sine 5 point.

Den aktivitetsansvarlige har en væsentlig rolle i at holde styr på deltagernes point. Det kan gøres som en form for kommentator-rolle gennem legen.

Deltagerne kan enten være én mod én, flere mod hinanden eller et eller flere hold mod hinanden. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange der kan deltage. Dog kan mange deltagere godt skabe mere kaos i legen og derfor kræve mere plads.